Evi gaat van start

Doe mee tot uiterlijk 31 mei 2022


evilogonieuwDoe je mee aan de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit? Dan kun je tussen 1 april 2022 t/m 31 mei 2022 Evi invullen. Evi is een online evaluatie-instrument. Het geeft je inzicht in hoe het cultuuronderwijs op jouw school zich ontwikkelt. Invullen is een voorwaarde om ook in het schooljaar 2022-2023 een CMK-bijdrage te ontvangen. Houd de mail goed in de gaten, want hier ontvang je alle informatie over het inloggen en deelnemen.

Hoe doe ik mee aan Evi?

Scholen die deelnemen aan Evi ontvangen per mail een uitnodiging. De uitnodiging voor het invullen van Evi wordt gestuurd naar het bij ons bekende mailadres. Mocht je op 1 april 2022 geen mail hebben ontvangen van Evi, neem dan contact met ons op via info@cmkgroningen.nl.

Rapport

Na het invullen van Evi ontvang je een rapport, waarin de kwaliteiten, knelpunten en ontwikkelingen op jouw school zijn weergegeven. K&C heeft geen inzage in deze gegevens. De ingevulde data worden wel anoniem geanalyseerd door de Rijksuniversiteit Groningen om zo een beeld te krijgen van het cultuuronderwijs in de provincie. Je wordt dus niet beoordeeld op de resultaten. De uitkomsten helpen jou en ons om de CMK-regeling te monitoren.

Download de folder als je meer wilt weten over Evi. Of kijk op www.evi2.nl