Laat je inspireren door de video van CBS de Rank

Doe vóór 1 oktober ook een CMK-aanvraag


Op CBS de Rank in Warffum willen de leerkrachten en schoolleiding dat hun leerlingen opgroeien tot creatieve en kritische mensen die klaar zijn voor de uitdagingen van deze 21e eeuw. Cultuuronderwijs draagt bij aan deze vaardigheden. CMK Groningen ging op bezoek bij de school om te zien hoe zij na een CMK-bijdrage samen met Theaterschool de Wonderboom een nieuwe invulling gaven aan hun eindmusical.

Wil je ook investeren in cultuuronderwijs op school? De tweede aanvraagronde voor het schooljaar 2019-2020 loopt nog tot 1 oktober 2019. We helpen je graag bij het doen van een aanvraag. Neem contact op met je regiocontactpersoon of stel je vragen via info@cmkgroningen.nl.


Voor advies of hulp bij je aanvraag kun je contact opnemen met Bas Hendrickx, projectleider CMK Groningen. De deadline voor een aanvraag is 13 december 2019.

---

Basisscholen in Groningen kunnen een geldbedrag per leerling aanvragen om ambities op het gebied van cultuuronderwijs te realiseren. Centraal staat het verankeren en de kwaliteitsverbetering van cultuureducatie centraal. Wil je meer weten over de regeling en het doen van een aanvraag? Op deze website vind je alle informatie over de regeling. Voor ondersteuning bij het doen van een aanvraag kun je een van de CMK-spreekuren bezoeken of neem contact met ons op via info@cmkgroningen.nl.

Culturele ondernemers kunnen een bijdrage aanvragen om een cultureel product te ontwikkelen op vraag van één of meerdere scholen. Ook is het mogelijk om bestaande producten door te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een bestaand project op maat te maken voor de lokale situatie van de school of om bestaand lesmateriaal uit te bouwen tot een leerlijn.