Nieuwe aanvraagrondes 2019

Planning nieuwe aanvraagrondes online


De deadlines van de aanvraagrondes in 2019 zijn bekend. Een overzicht met alle data vind je in het agenda overzicht. Een aanvraag bij CMK indienen kan vanaf april, via het vernieuwde digitale aanvraag formulier.

Basisscholen in Groningen kunnen een geldbedrag per leerling aanvragen om ambities op het gebied van cultuuronderwijs te realiseren. Centraal staat het verankeren en de kwaliteitsverbetering van cultuureducatie centraal. Wil je meer weten over de regeling en het doen van een aanvraag? Op deze website vind je alle informatie over de regeling. Voor ondersteuning bij het doen van een aanvraag kun je een van de CMK-spreekuren bezoeken of neem contact met ons op via info@cmkgroningen.nl.

Culturele ondernemers kunnen een bijdrage aanvragen om een cultureel product te ontwikkelen op vraag van één of meerdere scholen. Ook is het mogelijk om bestaande producten door te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een bestaand project op maat te maken voor de lokale situatie van de school of om bestaand lesmateriaal uit te bouwen tot een leerlijn.